Newsletter
Zapisz się do newslettera, a otrzymasz 10% rabatu na zakupy w naszym sklepie !

Jeśli chcesz otrzymywać informację o nowościach i promocjach, wpisz poniżej swój e-mail.
Darmowa dostawa
Darmowa dostawa (InPost Paczkomaty 24/7) już od 239,00 zł.
Nasze Inne Sklepy i Strony

PrzepisyChinskie.pl

Sushi-Sklep.pl

ChinskiePrzepisy.pl

Producenci
Bestsellery
Prowadnica Taidea Do Ostrzenia Noży Na Kamieniach
Prowadnica Taidea Do Ostrzenia Noży Na Kamieniach
29,25 zł 22,50 zł
szt.
Ostrzałka Kamienna Taidea (1000/3000) T6310W
Ostrzałka Kamienna Taidea (1000/3000) T6310W
186,03 zł 143,10 zł
szt.
Laureat E-Gazele Biznesu

Laureat E-Gazele Biznesu 2015 i 2016

Koszty Dostawy

Bunmei Nóż Santoku 18cm

Bunmei Nóż Santoku 18cm
  • promocja
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 3 dni
Cena: 379,00 zł 492,70 zł 379.00
quantity szt.
dodaj do przechowalni
Ocena: 0
Producent: Bunmei
Kod produktu: 1906/180

Opis

Bunmei Nóż Kuchenny Santoku 18 cm

Japoński nóż kuchenny o wszechstronnym zastosowaniu, przeznaczony głównie do mięsa, warzyw i ryb. Ponieważ posiada cienkie ostrze, znakomicie się też sprawdzi przy krojeniu chleba, plastrowaniu owoców czy siekaniu ziół. Duża klinga ułatwia przenoszenie pokrojonych produktów do salaterki lub na patelnię.

Dane techniczne:

Ostrze – stal nierdzewna molibdenowo-wanadowa (szlif dwustronny symetryczny)

Twardość ostrza – 56-57 HRC

Długość całkowita – 31,8 cm

Długość ostrza – 18,1 cm

Szerokość klingi – 4,9 cm

Grubość klingi – 2,9 mm

Waga – ok. 130 g

Rękojeść – Drewno magnoliowe

Bunmei Gincho to tradycyjne japońskie noże kuchenne, wytwarzane przez firmę Yoshikin, znanego na całym świecie producenta noży marki GLOBAL. Przeznaczone są dla profesjonalistów, którzy potrzebują w pracy specjalistycznych i niezawodnych narzędzi. Noże Bunmei wyposażono w rękojeści z drewna magnoliowego, które nie ślizgają się w dłoni. Klingi wykonano z wysokowęglowej stali nierdzewnej z dodatkiem molibdenu i wanadu, dzięki czemu noże zachowują ostrość przez długi czas. Tradycyjne rękojeści wkształcie litery D gwarantują komfortowy chwyt, a szlif jednostronny nie ma sobie równych w pracy z surowymi rybami i mięsem.

Główne cechy

Twardość HRC +/- 1: 56 - 58
Klinga nierdzewna: Tak
Sposób ostrzenia: Dwustronny Symetryczny
Stal wielowarstwowa: Nie
Materiał rękojeści: Tradycyjna Japońska
Rodzaj noża: Nóż kuchenny
Długość ostrza: 16 - 19 cm
Typ ostrza: Santoku
Stal: Molibdenowo-wanadowa

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

Submit
do góry
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl