Zapisz się do newslettera, a otrzymasz 10% rabatu na zakupy w naszym sklepie !
Jeśli chcesz otrzymywać informację o nowościach i promocjach, wpisz poniżej swój adres e-mail.
Satake Daichi Japoński Nóż Szefa Kuchni 20cm
Cena regularna:
towar niedostępny
dodaj do przechowalniOpis
Satake Daichi Japoński Nóż Szefa Kuchni 20cm
Opis: Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, owoców, mięsa i ryb. Ponieważ posiada ostry czubek, w razie potrzeby może także służyć do oddzielania mięsa od kości, porcjowania kurczaka czy filetowania mniejszych ryb. Ostrze o optymalnej długości pozwala kroić większe płaszczyzny i gwarantuje pełną kontrolę nad nożem. Dobrej jakości nóż szefa kuchni to niezbędne narzędzie w arsenale każdego kucharza.
Dane techniczne:
Ostrze - stal 69 warstwowa rdzeń MVS10Cob
Rękojeść - drewno pakka
Twardość - 60 HRC +/- 1
Długość całkowita - 33,5 cm
Długość ostrza - 20 cm
Szerokość klingi - 4,5 cm
Grubość klingi - ok. 2,1 mm
Sposób ostrzenia - szlif dwustronny symetryczny
Waga - ok. 170 g
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.