
Zapisz się do newslettera, a otrzymasz 10% rabatu na zakupy w naszym sklepie !
Jeśli chcesz otrzymywać informację o nowościach i promocjach, wpisz poniżej swój adres e-mail.






Takeshi Saji IW Ręcznie Kuty VG-10 Japoński Nóż Santoku 18cm
Cena regularna:
towar niedostępny






Opis
Takeshi Saji IW Ręcznie Kuty VG-10 Japoński Nóż Santoku 18cm
Opis: Wszechstronny japoński nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, mięsa i ryb. Posiada szeroką klingę, na którą można zgarnąć pokrojone produkty, żeby je przenieść do salaterki lub na patelnię. Dzięki sporym gabarytom nóż doskonale się nadaje do krojenia dużych owoców i warzyw,takich jak arbuz, cukinia czy kapusta.
Dane techniczne:
Ostrze - stal 61 warstwowa rdzeń VG-10
Rękojeść - drewno żelazne
Twardość - 61 HRC
Długość całkowita - 31 cm
Długość ostrza - 18 cm
Szerokość klingi - 5 cm
Grubość klingi - ok. 2.5 mm
Waga - ok. 220 g
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.