
Zapisz się do newslettera, a otrzymasz 10% rabatu na zakupy w naszym sklepie !
Jeśli chcesz otrzymywać informację o nowościach i promocjach, wpisz poniżej swój adres e-mail.






Takeshi Saji YBB Ręcznie Kuty VG-10 Japoński Nóż Santoku 18cm
Cena regularna:
towar niedostępny






Opis
Takeshi Saji YBB Ręcznie Kuty VG-10 Japoński Nóż Santoku 18cm
Opis: Japoński nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, mięsa i ryb. Główną cechą noży Santoku jest obniżony czubek, który znacznie ułatwia szatkowanie, oraz szeroką klingę, na którą można zgarnąć pokrojone produkty, żeby je przenieść do salaterki lub na patelnię. Doskonale się sprawdza w każdych warunkach pracy w kuchni, ponieważ dzięki wysoko położonej rękojeści palce nie dotykają deski ani jedzenia.
Dane techniczne:
Ostrze - stal 61 warstwowa rdzeń VG-10
Rękojeść - kość bycza
Twardość - 61 HRC +/- 1
Długość całkowita - 30,5 cm
Długość ostrza - 18 cm
Szerokość klingi - 4,2 cm
Grubość klingi - ok. 2.1 mm
Waga - ok. 220 g
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.